Mūsų salonas dirba Jums jau daugiau nei 20 metų. Ilgametė darbo su klientais patirtis leidžia itin objektyviai įverti galimybes ir suderinti jas su kliento pageidavimais. Dirba

me su tokiomis garsiomis profesonalios kosmetikos firmomis kaip Wella, Goldwell, Yunsey, Sebastian, OPI, Gelish Harmony, ChinaGlaze, Nailtek, Microcell, SpaRitual, IBD, Algologie ... Gausus kosmetikos pasirinkimas leidžia geriausiai pasirūpinti Jūsų grožiu. Visus šiuos metus siekėme, kad mūsų klientai butų laimingi ir gražūs.

 

Plaukų priežiūros specialistė, kvalifikuota trenerė Laima Vainilavičienė. Laima įsitikinus, kad plaukų grožis prasideda nuo plauko kokybės. "Visada pirmiausiai atsižvelgsiu į plauko kokybę, patarsiu kaip juos išlaikyti sveikus ar atstatyti nualintų plaukų kokybę. Bendromis jėgomis galime daug daugiau."

"Laimos salone" įsikūrė daug gyvenimiškos patirties turinti kosmetologė Lina Pakalniškienė. Savo klientus ji ne tik apgaubia grožiu bei ramybe, bet ir duoda daugybę naudingų patarimų, kaip elgtis su oda, kokias priemones naudoti. Ši kosmetologė baigusi ne tik įprastus mokslus. Ji dirbo fizikos, chemijos institutuose, o paskutinius 15 metų dirbo su gerai žinoma daktare, kuri gydo vėžį ir ikivėžinius odos pakitimus onkologijos institute. Lina Pakalniškienė turi patirties atpažinti ir įvertinti visų tipų odą bei odos darinius.

Rankytėmis ir kojytėmis rūpinasi manikiūro specialistė Ieva. Sakoma "Rankos ir kaklas- tikrasis moters pasas". Tikriausiai kiekvienai iš mūsų pažįstamas tas jausmas, kai rankas teko slėpti nuo aplinkinių akių- nemalonu? Apsilankykite mūsų salone ir patikėkite savo rankas ir kojas manikiūro specialistui ir garantuojame jums tikrai neteks slėpti rankų už nugaros ar atsisakyti atvirų batelių.

Maloniai laukiame jūsų "Laimos salone", dirbame jums, kad visada būtumėte gražūs, stilingi ir mylintys save. Visuomet malonu matyti laimingus veidus.